Expertise & training

H&H Cosmetic Supplies levert niet alleen beautyproducten, maar begeleid haar klanten ook naar meer kennis en kunde. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beautybranche op internationaal topniveau, kunt u rekenen op de beste begeleiding en uitgebreid geteste kwaliteitsproducten.

Als auteur van diverse cursussen/opleidingen voor het vak nagelstyling geven wij alle ins-and-outs voor nagelstylisten op elk niveau. De door H&H Cosmetic Supplies ontwikkelde opleidingen worden door diverse opleidingsinstituten geëxploiteerd, waaronder NHA opleidingen B.V

H&H Cosmetic Supplies is trots op haar zeer ervaren praktijkbegeleidster voor de nagelstyling praktijkdagen en workshops Mehtap Bagci, van nagelstudio Nails by Mehtap. Met haar uitgebreidde kennis en kunde en vriendelijke geduld begeleidt ze iedere cursist/nagelstylist op elk niveau.

Met de expertise en ondersteuning van Nail Art specialiste Sascha Gossen van nagelstudio PinkXL, heeft H&H Cosmetic Supplies een, volgens de laatste technieken, Nail Art opleiding ontwikkeld die de creativiteit van elke nagelstylist zal inspireren.