Nail Art op niveau

Nail Art is een specialisatie die door vrijwel iedereen uit te voeren is, als vrijetijdsbesteding maar natuurlijk ook op professioneel niveau. Een aanvulling voor de salon, ideaal te combineren met nagelstyling, pedicure, schoonheidsverzorging of in de kapsalon, beauty-farm, sauna of zonnecentrum.
Bij een mooie outfit horen perfect verzorgde nagels. Bij speciale evenementen kun je met prachtig versierde nagels het verschil maken en zorg je gegarandeerd voor een goede eerste indruk! Wil je jezelf, of andere mensen, extra uitstraling geven en wil je leren hoe je nagels origineel versiert? Dankzij het professionele gratis materialenpakket t.w.v. € 40,- kun je direct aan de slag! Deze volledige cursus bestaande uit acht lessen wordt al aangeboden vanaf €149,- via de NHA, schrijf je in op www.nha.nl en start vandaag nog!

Met de cursus Nail Art leer je hoe je natuurlijke nagels en kunstnagels versiert en decoreert. Door regelmatige oefening en door jou eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan, heb je de technieken en vaardigheden vlug onder de knie! Aan het eind van deze cursus ben je specialist in het ontwerpen van originele patronen! Het rijk geïllustreerde lesmateriaal bestaat uit heldere theorie, favoriete technieken en bevat praktische oefeningen en huiswerkopgaven.

Studieprogramma
De cursus Nail Art bestaat uit acht functionele en duidelijke lessen. Alle lessen binnen de modules bevatten een korte inleiding met heldere afbeeldingen en vervolgens ga je zelf creatief aan de slag. Je werkt niet alleen met nagellak, maar ook met acrylverf, transferfolie, marmeringpen, stampingset, Nail Artpenselen, strassteentjes, glitterstof en andere materialen.

In de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Basis manicure en nagellaktechnieken
Tijdens deze les leer je hoe je nagels optimaal verzorgt. Je start bij de basis van het desinfecteren en het reinigen van de nagels. Vervolgens leer je hoe je een basis manicure aanbrengt uitvoert. De verschillende materialen die daarbij gebruikt worden, komen uitgebreid aan de orde. Verder kun je aan het eind van de les een diagnose van de nagelconditie van natuurlijke nagels stellen.

Productgebruik en kleurenleer
De wijze waarop je de producten gebruikt staat in deze les centraal. Verder leer je hoe je primaire en secundaire kleuracrylverven en nagellaken volgens de kleurwijzer vermengt. Je kunt deze uiteraard ook in originele staat gebruiken. Op deze manier ontstaat er een divers palet aan mogelijkheden! Welke technieken kun je gebruiken in de ontwerpen voor bijvoorbeeld de achtergrond, zoals de zogenaamde blending, fading en shading techniek? Dit leer je in deze les.

Stamping
Dit betreft een veelzijdige stempeltechniek. Na enige uitleg over materiaalgebruik wordt met behulp van een basisstappenplan de vele mogelijkheden van deze techniek geleerd. Van naturelle tot kleurrijke designs, voor iedereen is er een favoriet stampingdesign te ontwerpen. Een eenvoudige en toch veelzijdige nagelversiering.

Animal prints
Dierenprints zijn hot! In de mode is dit trending en dit patroon kan uiteraard niet ontbreken op jouw nagels. Bij deze methode komen vele technieken samen, waaronder het creëren van een achtergrond, stempelen, sponzen, strepen en tekenen. Voor een pink panther, snakebite, predator of roaring tiger draai je straks je hand niet meer om!

Fantasy & abstract
In deze les staat jouw creativiteit voorop. Je maakt schetsen en kleurcombinaties om op deze manier de beste voorbeelddesigns te ontwikkelen. Wat is een abstract ontwerp en wat is een fantasie ontwerp? Door veel te oefenen met de verschillende materialen, zoals penselen en sponsjes, breng je verschillende accenten aan. Wanneer je deze technieken onder de knie hebt, maak je gegarandeerd indruk!

One-stroke painting
Met deze kunstzinnige techniek van schilderen maakt u de meest professionele designs. Het gebruik van meerdere kleuren acrylverf op slechts één penseel geeft vele verrassende effecten voor bloemen en andere ontwerpen. Dankzij de uitgebreide oefenopdrachten is deze schildertechniek voor iedereen te leren. One-stroke painting geeft je de energie en plezier om creatief te zijn.

Holiday designs
Voor elke feestelijke gelegenheid en seizoen het juiste design ontwerpen, maak een feest nog feestelijker met mooi gedecoreerde nagels. Alle voorgaande technieken komen opnieuw aanbod in combinatie met glitter, strasstenen en folies. Van bescheiden tot glamour nagels, voor elke outfit een passend design.

Prijsstelling en verkooptechniek
Hoe je al deze mooie Nail Art designs kunt aanprijzen leer je in deze les. Nail Art presenteren en hoe reclame te maken wordt duidelijk als je alle mogelijkheden die jou worden aangereikt benut. Natuurlijk is het berekenen van de juiste prijs per behandeling belangrijk om winstgevend te zijn maar toch niet uit de markt geprijsd te worden. Ook hiervoor staan de juiste tips vermeld. Maak van je hobby een winstgevend beroep. Alles is mogelijk na het volgen van deze cursus.

 

FOLLOW YOUR INSTINCTS.....
YOUR NAILS KNOW WHAT THEY WANT!

Nail-Art opleiding vanaf nu te bestellen!
made by H&H, inspired by Sascha Gossen, for sale at NHA.