Training materials

Voor het optimaal uitoefenen van een vak ligt een gedegen opleiding aan de basis. Het is deze basis waar H&H Cosmetic Supplies alle expertise en energie in steekt middels het aanbieden van 'custommade' materialenpakketten.

Dankzij het jarenlange begeleiden van beginnende en gevorderden cursisten/leerlingen in de beautybranche, hebben wij de expertise in huis voor elk soort cursus/opleiding het juiste materialenpakket samen te stellen. Bij de samenstelling van de materialenpakketten wordt nauw gekeken naar de aangeboden lestechnieken, zodat de theorie en de praktijk exact op elkaar worden afgestemd. Bij de keuze van de producten en de materialen wordt rekening gehouden met het beginnersniveau of gevorderdenniveau van de cursisten/leerlingen, zodat er prettig en veilig mee gewerkt kan worden.

Voor elke onderwijsinstelling wordt een individueel materialenpakket naar wens en beschikbaar budget samengesteld. Exclusiviteit (t.o.v. concurrerende onderwijsinstellingen) qua productmerk is een mogelijkheid. In alle pakketten worden gerenomeerde kwaliteitsmerken verwerkt.

H&H Cosmetic Supplies bied de volgende pakket mogelijkheden aan:

- Manicure, eventueel inclusief nagellakassortiment.
- Nagelstyling acrylsysteem.
- Nagelstyling UV-gelsysteem.
- UV-gel polish/lak systeem.
- Nail-Art.
- Kapper.
- Pedicure.
- Visagie.
- Schoonheidsverzorging.

Combineren van diverse pakketten is mogelijk.

Kortom H&H Cosmetic Supplies produceert en levert 'custommade' materialenpakketten voor onderwijsinstellingen.
- Hierdoor ontstaat een collectiviteitsvoordeel en kunnen wij u volledige kwaliteitspakketten bieden tegen bodemprijzen.
- Wij zijn altijd voorraadhoudend waardoor afname in delen mogelijk is en er altijd op snelle afroep gereageerd kan worden.
- Pakketten worden altijd voorzien van meertalige productinformatiebladen.
- Wij nemen alle  reclamaties en klachtenafhandeling op ons, die zich eventueel kunnen voordoen over de pakketten, hier heeft de betreffende onderwijsinstelling geen omkijken naar. Via een speciaal Email-adres kunnen cursisten/leerlingen hun productvragen -klachten kwijt, wij verzorgen alle follow-up.
- Door middel van een aan het pakket toegevoegde persoonlijke code kunnen alle cursisten/leerlingen een levenslange korting van 10% krijgen op de webshop van H&H, waarop alle cursusmaterialen en aanvullende benodigdheden verkrijgbaar zijn.